beats by dre cheap

this life is only a distraction from what it could really be

Kompas neobuzdano vrti svoju kazaljku, a nadala sam se da će mi pokazati pogodan pravac. Samo želim da pobjegnem nakratko.. Želim da uđem u tuđu rutinu, jer moja već suviše kopapo ranama koje vrijeme nikako ne zacjeljuje. Možda bi i moglo kada bi se pokrenulo, ali trenutno stoji.. Radovi na cesti.. Na svakoj cesti osim moje..Školovana budala, mozak pretrpan reproduciranim informacijama koje me samo guše i sputavaju .. Znanje je relativno, emocije prevrtljive.. nemam oslonac ni unutar sebe,a ni vani.. Kompas i sam preispituje svoju svrhu, iznenađen nesposobnošću da usmjeri jednu naizgled običnu osobu..

Osjećam se kao omot od cokolade bačen u  mladalackom  zanosu neke školarke koji putuje graciozno se vrteći u svojoj bespomoćnosti nošen vjetrom.. ne znam ni gdje ni zašto idem, ali se krećem i to je jedino što daje znake mog postojanja.Osjećam nevidljivo prisustvo, tako irelevantno, a ipak pokretacka snaga mojih borbi za komadić stvarnosti.. očekujem velike stvari.. ipak, čini me se da smo čisti oksimoron.. moji snovi i ja.. nespojivo. ali vučem dalje.. očekujem.. tražim.. stiže vrtlog crnih misli.. tjeram ih klaunovskim osmijehom.. odražava namjeru, ali nikako emociju.. ipak, djeluje.. zlo je uvijek glupo.. da se lako prevariti..

Ili se ja to samo tješim.. mozda se moje zlo smije meni.. pravim, potpunim smijehom??

Neka.. barem nesto u vezi sa mnom može prizvati istinske emocije..

Tako su prevrtljive i simpaticne.. pružaju opravdanje za sve gluposti,  nude zabačenu  pećinu za skrivanje od vlastog mazohizma koju uređujemo kao mistične dvorce, iako ni pauci više ne zalaze u nju.. a znanje je relativno i ništa više.

Radije čekam na svoj kompas.. valjda će se kazaljka umoriti . bitno je samo da se zaustavi..

random determination
http://trigga.blogger.ba
20/06/2010 14:21